Adverteren

Wilt u adverteren in Hart van , dé grootste krant van Twente? 

En dus adverteren in de regio Twente? Dat kan met Hart van ! Adverteren werkt!

Bel 053- 436 83 24 en vraag naar onze media-adviseurs!

De krant vervult een belangrijke maatschappelijke functie in Twente, niet in de laatste plaats dankzij de eigen redactie die bovenop het lokale en regionale nieuws zit. Hart van is niet alleen sterk in actualiteit, maar ook in achtergrondverhalen, cultuurberichten en zakelijk nieuws. Of het nu om redactionele bijdragen gaat of professioneel gemaakte advertenties: met Hart van  komt u onder de aandacht!

Hart van  is een vertrouwde krant die reeds 6 jaar wekelijks op vrijdag in de bus valt bij 256.900 huishoudens in Twente. Bovendien zorgen wij dat het weekblad prominent wordt bezorgd, zodat deze niet wegvalt tussen andere media.

Naast deze betrouwbaarheid zetten wij ons in voor een actuele, sprekende en boeiende inhoud voor de regio. We verzorgen regionaal en lokaal nieuws, een agenda, zakelijk nieuws, berichten over culturele activiteiten, hebben een uitgebreid sportoverzicht en bieden gemeentelijk en provinciaal nieuws. 

Het sterke inhoudelijke karakter van onze krant zorgt ervoor dat deze trouw gelezen wordt. Dit vormt onze kracht. Door zeven edities uit te brengen, zorgen wij ervoor dat het regionale nieuws nog specifieker is. De inhoud spreekt de lezer zo nog sterker aan. Dankzij onze professionele redactie zijn we hiertoe in staat. Onze opmaakafdeling zorgt elke week voor sprekende advertenties en een verzorgd uiterlijk van het weekblad.

Onze manier van werken zorgt ervoor dat adverteren interessant is voor bedrijven die zich richten op de particulier binnen ons verspreidingsgebied. Wij werken graag samen met partijen in de markt, op basis van heldere afspraken en korte lijnen. Adverteerders blijven bij ons terugkomen, want adverteren blijkt rendabel.

Als full-service uitgeverij en media-adviesbureau verzorgen wij het gehele advies-traject, planning, inkoop en uitvoering, zowel op het online als op het offline vlak. Dit alles op een efficiënte en transparante wijze. Onze visie is dan ook om u als ondernemer te ontlasten op het gebied van marketing en communicatie.

Hoe herkent u ons? Wij zijn duidelijk, vakkundig, hebben een gezonde dosis ‘Twentse’ nuchterheid, weten van aanpakken en het allerbelangrijkste vinden wij dat: “uw succes, ons succes is”. Onze belangrijkste waarde ‘klantgerichtheid’, staat dan ook op nummer 1.

Adverteren of extra informatie?

U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.