Familieberichten

Uw familiebericht lokaal onder de aandacht

De huis-aan-huiskrant is een veel gekozen krant om mensen te bereiken met een rouwadvertentie. Hierdoor wordt in één klap een groot lokaal publiek op de hoogte gesteld van het overlijden van de betreffende dierbare.

Wilt u een rouwadvertentie of dankbetuiging lokaal onder de aandacht brengen? Via onze online omgeving hieronder is het mogelijk zelf een familiebericht, overlijdensbericht, rouwadvertentie of dankbetuiging samen te stellen voor plaatsing in onze lokale en regionale huis-aan-huisbladen. Uw advertentie is nadien ook terug te vinden op de website van het door u geselecteerde weekblad.

Een overlijdensbericht plaatsen in de krant

Bij het overlijden van een naaste komt veel verdriet kijken. Naast het rouwproces komen in deze roerige en emotionele tijden veel zaken op u af. U moet belangrijke keuzes maken en veel zaken regelen – en dat terwijl emoties nog alle kanten opgaan. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, helpen we u graag bij het opstellen en plaatsen van een overlijdensbericht. Of u nu zelf zorg wilt dragen voor het opstellen van familieberichten en plaatsing in de krant of dit uit handen wilt geven; DWF Media biedt u alle mogelijkheden hier op persoonlijke wijze aandacht aan te besteden.

Hier vindt u alle informatie over afmetingen, prijzen en aanleveren van familieberichten.

Familieberichten uitvaartverzorgers-portal

Als uitvaartverzorger kunt u via uw uitvaartverzorgers-portal op familieberichten.nl vanaf nu ook alle huis-aan-huiskranten van DWF Media inzetten. Zo kunt u kiezen uit de meest geschikte huis-aan-huisbladen om de rouwadvertentie voor uw cliënt in te plaatsen. U kunt uw uiting plaatsen in een van onze edities, die wekelijks huis-aan-huis worden verspreid. Regio’s kunnen ook eenvoudig gecombineerd worden.