Over DWF Media

Twentse nuchterheid

DWF media bestaat sinds 1999 en is begonnen onder de naam DWF Publishing. Het bedrijf is uitgegroeid tot een fullservice uitgeverij met beschikking over een eigen studio.

Er is een enthousiast team, dat graag advies op maat geeft. De bedrijfscultuur kenmerkt zich door een hands-on-mentaliteit en een gezonde dosis Twentse nuchterheid.

Milieubewust & waterloos

Met een revolutionaire drukpers staat de drukpartner van DWF Media, Rodi Rotatie, voor een milieuvriendelijk productieproces. Dat betekent geen vervuild afvalwater. Het papier, de inkt, inktdoeken, papiersnippers en pallets worden gerecycled. Het resultaat zijn bewuste keuzes met een ISO 14001 certificering en het keurmerk Waterless Printing. Er is geen schadelijke ontwikkelvloeistof meer nodig voor de productie van platen. Het bedrijf is sinds 2013 overgegaan op groene stroom.

Doeltreffend adverteren

DWF Media helpt bij doeltreffend adverteren. Daar is DWF Media al bijna 22 jaar succesvol in. Ontdek de vele mogelijkheden binnen de uitgeverij om de doelgroep te bereiken; of dat nu consumenten, ondernemers of specifieke doelgroepen zoals zakenvrouwen of golfers zijn. Wordt gekozen voor een advertentie in een huis-aan-huiskrant of is een eigen krant uitgeven beter? Misschien is een combinatie van deze middelen wel perfect om een bedrijf, actie of product onder de aandacht te brengen.

Neem contact op met de media-adviseurs van DWF Media.
Zij helpen graag verder.